Koldulásra és másokkal való szexre kényszerítette élettársát

2021. 05. 06., cs - 05:00
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

A Tolna megyei rendőrök őrizetbe vették azt az 55 éves szekszárdi lakost, aki volt barátnőjét rendszeresen vette rá arra, hogy másokkal is szexuális viszonyt létesítsen. A férfit emberkereskedelem bűntett, maradandó fogyatékosságot okozó súlyos testi sértés bűntett és kényszermunka bűntett elkövetésével gyanúsították meg.

Egy nő tett feljelentést 2020 nyarán a rendőrségen volt élettársa ellen, aki 2019 februárja és 2020 májusa között őt folyamatosan arra kényszerítette, hogy rajta kívül másokkal is szexuális kapcsolatot létesítsen. A férfi rendszeresen bántalmazta is az asszonyt, aki a verések miatt maradandó fogyatékosságot szenvedett. A sértett elmondása szerint volt élettársa rendszeresen koldulásra és más munkák elvégzésére is rávette. Ha a nő nem tett eleget a kérésnek, akkor annak további verés volt a vége.

A feljelentést követően Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóságán nyomozást indítottak. A beszerzett bizonyítékok alapján 2021. május 5-én a reggeli órákban elfogták az 55 éves szekszárdi férfit, aki a bántalmazásokkal megalapozottan gyanúsítható. A nyomozók emberkereskedelem bűntett, kényszermunka bűntett és maradandó fogyatékosságot okozó súlyos testi sértés bűntett elkövetése miatt hallgatták ki. A férfi tagadta a bűncselekményeket.  

A rendőrök őrizetbe vették az elkövetőt és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására a Tolna Megyei Főügyészségen.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Végállomás

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen 30 éves horvát férfi ellen, aki 25 embernek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Embercsempészeket fogtak Ruzsán

A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztály járőrei elfogtak két román állampolgárt, akik kilenc határsértőt próbáltak jogellenesen Magyarország területére szállítani.

 

Újabb luxusautót fogtak Csanádpalotán

A Csongrád-Csanád megyei rendőrök újabb – a német hatóságok által körözött – 20 milliós luxusautót foglaltak le a Csanádpalota autópálya határátkelőhelyen.

 

Hatékonyabb bűnüldözés

A miskolci polgármester adta át a helyi rendőrkapitányságnak azt a gépjárművet, ami mostantól nagyban elősegíti a munkájukat.

 

A gyanúsított már várta a rendőröket

A betörés után rá-rá nézett egy szerencsi férfi arra a házra, ahová korábban betört, hogy mikor érkeznek meg a bűnügyi helyszínelők. A férfi nem várt hiába, a rendőrök megérkeztek és elfogták a tolvajt.