Komáromi lopásokat ismert be a tettes

2021. 04. 22., cs - 09:40
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök azonosították és kihallgatták azt a helyi lakost, aki egy hotelből és büfékocsiból lopott. Az előállítást követően, a kábítószerteszt pozitív eredményt jelzett.

A 31 éves férfi 2021. március 17-én éjszaka Komáromban sétált. A gyanúsított pénzt akart szerezni, így a bűncselekmény elkövetésétől sem riadt vissza. Az egyik komáromi hotel közelében járt, aminek az egyik ablakát benyomta, majd az épületben kutatást végzett. Pénzt nem talált, így porcelán tárgyakat gyűjtött össze, közel 2 millió forint értékben. Talált egy kézikocsit, a zsákmányt ebbe pakolta. A tettes még az éjszaka folyamán egy büfékocsiba is bement, onnan csak pár száz forinttal távozott. A sértettek a bűncselekményt követően feljelentést tettek a Komáromi Rendőrkapitányságon. A bűnügyi szemle során begyűjtött nyomok alapján azonosították a 31 éves U. Richárd helyi lakost, akit április 21-én a Komáromi Rendőrkapitányságra előállítottak. Mivel felmerült a kábítószer-fogyasztás gyanúja, ezért vele szemben kábítószertesztet alkalmaztak, ami pozitív lett. A nyomozók őt gyanúsítottként kihallgatták, ellene lopás és kábítószer birtoklása miatt indult büntetőeljárás.

3

2

1

          


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Buszbaleset az M1-es autópályán

A bal pályatesten a belső és külső sávot a helyszíni szemle idejére lezárták, a leálló sávban rendőri irányítás mellett halad a forgalom.