Korábbi sérelme miatt szúrt

2018. 10. 10., sze - 08:45
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A kispesti járőrök és a BRFK Bűnügyi Bevetési Osztály munkatársai elfogták azt a nőt, aki egy XIX. kerületi parkban megszúrta egyik ismerősét.

A rendőrségre érkezett bejelentés 2018. október 9-én 16 óra körül, hogy egy kispesti parkban egy nő megszúrta egyik ismerősét.

A járőrök és a Bűnügyi Bevetési Osztály munkatársai a bejelentést követően perceken belül a helyszínre érkeztek, ahol a nőt elfogták. Az adatgyűjtés során a rendőrök megállapították, hogy az 59 éves budapesti S. Sz. Ilona korábban a park területén összeszólalkozott a sértettel, akit ezért egy késsel megszúrt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIX. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói S. Sz. Ilonát súlyos testi sértés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Illegális migránst fogtak el Röszkénél

Jogellenesen, hamis személyazonosító igazolvánnyal próbált meg bejutni az országba, a nagy forgalmat kihasználva egy migráns Csongrád megyében. A rendőrök elfogták és őrizetbe vették.

 

Szlovák-magyar közös járőrszolgálat a Dunán

A Szlovák Országos Rendőr-főkapitányság Rendészeti Igazgatóság Vízirendészeti Osztály és a Budapesti Rendőr-főkapitányság Dunai Vízirendészeti Rendőrkapitányság munkatársai a Duna közös szakaszán együtt láttak el szolgálatot.