Kórházból lopott, iskolába betört – rendőrkézen a feltételezett elkövető

2021. 02. 11., cs - 15:19
Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság

A nyomozók őrizetbe vettek egy 33 éves férfit, aki a megalapozott gyanú szerint lopott a jászberényi kórházból, majd betört a jászárokszállási iskolába.

Bejelentés érkezett a rendőrségre 2021. február 10-én éjjel, hogy a jászárokszállási általános iskola udvarára bemászott egy ismeretlen személy. A helyszínre kiérkező rendőrök tetten értek egy helyi lakost, aki az intézmény épületében különféle elektronikai eszközöket készített össze, feltételezhetően eltulajdonítási szándékkal. Az egyenruhások elfogták és előállították a 33 éves férfit a Jászberényi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták. Megalapozott a gyanú arra is, hogy a jogsértő még ugyanazon a napon a kora délutáni órákban a jászberényi kórházból az ott dolgozóktól több tízezer forint készpénzt, vásárlási utalványokat és egy MP4 lejátszót tulajdonított el. A nyomozók a férfit őrizetbe vették és előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására.

A Jászberényi Rendőrkapitányság több rendbeli lopás vétség, valamint lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást.     

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Egy éjszaka két életmentés

A kunszentmártoni rendőröket alig két óra eltéréssel előbb egy 28 éves, majd egy 82 éves férfi keresésére riasztották. Mindkét férfit épségben megtalálták.

 

Bódultan vezetett

A kisújszállási rendőr egy 28 éves sofőr ellenőrzésekor kábítószergyanús anyagot is talált az autóban. A férfit előállították.

 

Migránsok az M1-es autópályán

A rendőrök az M1-es autópályán, Tata térségében elfogtak egy 30 éves belga férfit, aki 22 migránst akart külföldre juttatni.

 

Ittas lehetett

Az elmúlt 24 órában a megye útjain közúti balesetben egy személy sérült meg.