Köszönjük a segítségüket! Ez az ügy sem maradt felderítetlenül

2021. 01. 14., cs - 16:38
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

A lakossági felhívás közzététele után több mint hét hónappal érkezett jelzés a lopás feltételezett elkövetőjére. A miskolci rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

A Miskolci Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást egy 44 éves helyi lakossal szemben.

A megalapozott gyanú szerint a férfi 2020. január 30-án a délelőtti órákban Miskolcon, Szentpéteri kapuban található állateledel és felszerelés áruházból ruházatába rejtve parazitaírtó felszereléseket lopott el.

A beszerzett biztonsági kamera felvétele alapján 2020 februárjában lakossági felhívás közzétételéről intézkedtünk. A felhívással kapcsolatban 2020 szeptemberében érkezett olyan jelzés a lakosságtól, amely alapján a bűncselekmény elkövetője kétséget kizáróan azonosítható volt.

A gyanúsítottal szemben szükséges eljárási cselekményeket a Miskolci Rendőrkapitányság elvégezte az iratokat pedig a napokban továbbította az ügyészségnek.

Ezúton is köszönjük a lakosság pozitív hozzáállását, amellyel segítik a munkánkat!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

A piros hiába tilos?!

A miskolci rendőröknek három órán belül nyolc olyan esetben kellett intézkedniük, amikor a járművezetők a jelzőlámpa tilos jelzése ellenére is továbbhaladtak.

 

Négy őzike is elhullott a balesetekben

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság egyenruhásai az elmúlt 24 órában négy esetben intézkedtek az illetékességi területükön történt vadelütések kapcsán.

 

Baleset szemtanúit keressük

A kiskunfélegyházi rendőrök a lakosság segítségét kérik a baleset körülményeinek tisztázása érdekében.

 

Bódult lehetett a sofőr

A szekszárdi járőrök az úton bizonytalanul haladó autós ellenőrzéskor kábítószergyanús anyagot is találtak. A 20 éves velencei férfit előállították.