Kukával hordták el a lopott tárgyakat

2018. 04. 21., szo - 08:30
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy ecsegi férfi és nő társa ellen vádemelés javaslatával fejezték be a nyomozást a pásztói rendőrök.

A Pásztói Rendőrkapitányság három rendbeli lopás vétség megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást egy 28 éves férfi és 22 éves nő társa ellen.

A nyomozás adatai alapján az ecsegi lakosok 2017. december 29-én 16 óra körül egy helyi ingatlan nyitott kapuján keresztül bementek a lakóház és élelmiszerbolt közös udvarára, ahol az udvar hátsó részén található nyitott raktárból gyertyákat, szalagokat, virágföldet, mécsest, diót, esernyőt, cipőt, további használati és árucikket, valamint két gázpalackot és egy láncfűrészt tulajdonítottak el. A férfi és a nő egy másik ingatlan területéről egy műanyag kukát vitt el, melybe az előző házból eltulajdonított tárgyakat rakták.  

A nyomozók a bűncselekmény elkövetésével meglapozottan gyanúsítható férfit és nőt rövid időn belül elfogták, gyanúsítottként hallgattak ki és a férfit őrizetbe vették.

A rendőrök a nyomozást az előzetes letartóztatásban lévő férfi és a szabadlábon védekező 22 éves nő társa ellen a napokban befejezték és az ügy iratait az illetékes ügyészségnek továbbították.

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Őrizetben a csaló

Több, mint félmillió forint kárt okozott az a 40 éves pécsi férfi, akit a nagyatádi rendőrök őrizetbe vettek.

 

Díjkitűzés visszavonása

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője visszavonja a 06010/3878/2017. bűnügyi számú ügyben tett díjkitűzését.

 

Megverte, megfenyegette iskolatársát

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, amiben egy fiatalkorú fiú - vélt sérelme miatt - iskolatársát a helyi kiserdőbe csalta, ahol megverte és meg is fenyegette.  

 

Rablás Kalocsán

A rendőrök őrizetbe vették a 27 éves helyi gyanúsítottat, és előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására.

 

Ittasan vezetett

A Jászberényi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.