Kukával hordták el a lopott tárgyakat

2018. 04. 21., szo - 08:30
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy ecsegi férfi és nő társa ellen vádemelés javaslatával fejezték be a nyomozást a pásztói rendőrök.

A Pásztói Rendőrkapitányság három rendbeli lopás vétség megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást egy 28 éves férfi és 22 éves nő társa ellen.

A nyomozás adatai alapján az ecsegi lakosok 2017. december 29-én 16 óra körül egy helyi ingatlan nyitott kapuján keresztül bementek a lakóház és élelmiszerbolt közös udvarára, ahol az udvar hátsó részén található nyitott raktárból gyertyákat, szalagokat, virágföldet, mécsest, diót, esernyőt, cipőt, további használati és árucikket, valamint két gázpalackot és egy láncfűrészt tulajdonítottak el. A férfi és a nő egy másik ingatlan területéről egy műanyag kukát vitt el, melybe az előző házból eltulajdonított tárgyakat rakták.  

A nyomozók a bűncselekmény elkövetésével meglapozottan gyanúsítható férfit és nőt rövid időn belül elfogták, gyanúsítottként hallgattak ki és a férfit őrizetbe vették.

A rendőrök a nyomozást az előzetes letartóztatásban lévő férfi és a szabadlábon védekező 22 éves nő társa ellen a napokban befejezték és az ügy iratait az illetékes ügyészségnek továbbították.

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Életét vesztette a motoros

Halálos közlekedési baleset történt Tapolca külterületén, a rendőrök befejezték a helyszínelést a 77-es számú főúton.

 

Félrevezette a hatóságot

Nem történt rablás péntek késő délután Szegeden. Hatóság félrevezetése miatt indul büntetőeljárás.