Kürtöskalácsot árusító pavilonba törtek be Nyíregyházán

2018. 09. 21., p - 11:07
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrség elfogta az elkövetőket.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy 15 éves és egy 14 éves hajdúhadházi lakos ellen. A nyomozás adatai szerint a két fiú egy nyíregyházi kürtöskalácsot árusító pavilonba tört be 2018. szeptember 12-én éjszaka. A rendőrök a fiatalokat széleskörű adatgyűjtést követően azonosították, 2018. szeptember 19-én elfogták és gyanúsítottként kihallgatták. A nyomozóknak kihallgatásuk alatt elmondták, hogy csavarogni jöttek Nyíregyházára, de mivel nem volt pénzük, ezért úgy döntöttek, hogy betörnek a belvárosi pavilonba, hátha találnak ott valamit. A gyanúsítottak a helyiségben talált pénzt megfelezték, aminek egy részéből taxiba szálltak és hazamentek. A gyanúsítottak beismerő vallomást tettek, a büntetőeljárás alatt szabadlábon védekeznek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hajnali garázdaság

A veszprémi rendőrök a helyszínen elfogták a bevásárlókocsival dobálózó 25 éves helyi lakost.

 

Falfirkák városszerte

A szekszárdi rendőrök három személyt gyanúsítanak azzal, hogy a város különböző pontjain legalább 51 graffitit készítettek.

 

Lóháton is vigyáznak a biztonságra

A Balatonkenesei Rendőrőrs lovas körzeti megbízottja és egy gyulafirátóti lovas polgárőr együtt teljesített szolgálatot Balatonfüreden.

 

Buszsofőrt ütött meg

Az erzsébetvárosi járőrök hét perc alatt, a helyszínen elfogták azt az ukrán férfit, aki bántalmazott egy buszvezetőt, mert nem engedte felszállni a járatra.

 

Az ülések alá bújt

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.