Lakásába zárkózott a rendőri intézkedés elől

2019. 05. 31., p - 21:12
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

A Terrorelhárítási Központ műveleti egységének segítségével fogták el a bántalmazót Győrben.

Bejelentés érkezett a rendőrségre 2019. május 31-én 13 óra körül arról, hogy Győrben egy Madách utcai házban, veszekedésük során egy férfi megütötte élettársát, majd ezt követően bezárkózott lakásába. A bejelentő a helyszínre érkező rendőröknek elmondta, hogy engedéllyel tartott lőfegyver van a bántalmazó birtokában. Az intézkedés során a járőrök felszólításának a férfi nem tett eleget és nem jött ki az ingatlanból. A rendőrök a fegyvert birtokló férfi biztonságos elfogásának érdekében, a Terrorelhárítási Központ műveleti egységének segítségét kérték, akik az 59 éves győri lakost elfogták. Zavart állapotára tekintettel a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték.

 

A Győri Rendőrkapitányság – információk, adatok gyűjtésével, tanúk meghallgatásával – megkezdte az eset körülményeinek tisztázását.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Megütötte a strand biztonsági őrét

Garázdaság és könnyű testi sértés miatt indult büntetőeljárás egy 38 éves lepsényi lakos ellen, a Balatonalmádi Rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.

 

Közelebb érve már hallotta a sírást is

Egy két éves kisfiú felügyelet nélkül hagyta el szirmabesenyői otthonát. A rendőrök gyorsan cselekedtek, mert a helyszín közelében található a Kocka-tó.

 

Késsel rabolt

A ráckevei rendőrök egy órán belül azonosították és elfogták a 12 éves fiút.

 

Tetten ért betörő

A rendőrök rövid időn belül elfogtak egy 29 éves férfit, aki egy kókai ingatlanba tört be.