Lakásába zárkózott a rendőri intézkedés elől

2019. 05. 31., p - 21:12
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

A Terrorelhárítási Központ műveleti egységének segítségével fogták el a bántalmazót Győrben.

Bejelentés érkezett a rendőrségre 2019. május 31-én 13 óra körül arról, hogy Győrben egy Madách utcai házban, veszekedésük során egy férfi megütötte élettársát, majd ezt követően bezárkózott lakásába. A bejelentő a helyszínre érkező rendőröknek elmondta, hogy engedéllyel tartott lőfegyver van a bántalmazó birtokában. Az intézkedés során a járőrök felszólításának a férfi nem tett eleget és nem jött ki az ingatlanból. A rendőrök a fegyvert birtokló férfi biztonságos elfogásának érdekében, a Terrorelhárítási Központ műveleti egységének segítségét kérték, akik az 59 éves győri lakost elfogták. Zavart állapotára tekintettel a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték.

 

A Győri Rendőrkapitányság – információk, adatok gyűjtésével, tanúk meghallgatásával – megkezdte az eset körülményeinek tisztázását.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Letartóztatásban az embercsempész

A bíróság elrendelte a letartóztatását annak a szerb embercsempésznek, akit a rendőrök az M1-es autópályán Komárom-Esztergom megyében fogtak el.

 

Fokozott ellenőrzés

Az országos rendőrfőkapitány fokozott ellenőrzést rendelt el Budapesten és az ország több megyéjében.

 

Bosszúból rátámadt - vádjavaslat

Barátnője szakítani akart, ezért felpofozta és ellökte őt az a 36 éves férfi, akinek ügyében a dabasi rendőrök befejezték a nyomozást.

 

Szír migráns Szegednél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Szegednél. A járőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Segítettek a balatoni vízirendőrök

A Balatoni Vízirendészeti Rendőrkapitányság munkatársai 2020. május 30-án négy esetben összesen 11 személynek segítettek partra jutni.