Lakásba törtek be

2019. 01. 20., v - 08:50
Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság

A salgótarjáni nyomozók egy 18 éves fiút vettek őrizetbe és gyanúsítottként hallgatták ki fiatalkorú társait.

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2019. január 17-én 15 óra 40 perckor érkezett a bejelentés, miszerint egy salgótarjáni ingatlanba ismeretlen személyek betörtek.

A salgótarjáni nyomozók rövid időn belül megállapították, hogy a bűncselekmény elkövetésével H. Attila 18 éves, valamint 17 éves lány és 15 éves fiú társa gyanúsítható megalapozottan. 
A beszerzett adatok alapján a salgótarjáni lakosok a bejelentést megelőző napon egy salgótarjáni társasházban egy ideiglenesen lakatlan lakás ajtaját berúgták és onnan televíziót, porszívót, olajsütőt, kenyérsütőt, egyéb konyhai kisgépet, használati eszközöket, valamint szőnyeget, festményt, mobiltelefont és márkás parfümöket, kozmetikai szereket, kéziszerszámokat tulajdonítottak el.

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság munkatársai a három fiatalt a rendőrkapitányságra előállították és lopás bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A hatóság tagjai a 18 éves férfit – mivel ellene több hasonló jellegű bűncselekmény miatt van folyamatban eljárás – őrizetbe vették és előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására. A rendőrök a kutatások során az eltulajdonított tárgyak nagy részét megtalálták és lefoglalták. 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Baleset az M7-es autópályán

Pákozd térségében két gépjármű ütközött össze, ezért a főváros irányába egy sávon halad a forgalom.

 

Elismerések Nógrád megyében

Állami ünnepünk, augusztus 20-a alkalmából tartottak állománygyűlést a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányságon.

 

Nyolcrendbeli a nyolcadikban

Már munkába menet egy igencsak keresett tolvajt fogtak el a VIII. Kerületi Rendőrkapitányság nyomozói.

 

Lopott, rongált

A gyöngyösi rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.