Lakótársának okozott életveszélyes sérülést

2019. 07. 16., k - 13:43
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A cinkotai rendőrök a helyszínen elfogták a feltételezett elkövetőt, és előállították a XVI. kerületi rendőrkapitányságra.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság ügyeletére 2019. július 15-én 22 óra 45 perckor érkezett bejelentés, hogy a XVI. kerületben, a Kolozs utca egyik lakásában két férfi összeverekedett.

A járőrök a helyszínen egy súlyosan sérült férfit találtak, a feltételezett elkövetőt elfogták és értesítették a Budapesti Rendőr-főkapitányság életvédelmi nyomozóit.

A rendelkezésre álló adatok szerint a lakástulajdonos még áprilisban fogadta be régi ismerősét és annak barátnőjét pár napra, azonban a szívességi lakáshasználók nem akartak kiköltözni.

A lakótársak ezen vesztek össze, majd a „bérlő” a lakás tulajdonosát többször megütötte és életveszélyes sérüléseket okozott neki.

A BRFK Életvédelmi Osztálya a 39 éves P. Róbert ellen életveszélyt okozó testi sértés miatt indított eljárást. A rendőrök őrizetbevétele mellett előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Magánlaksértés és testi sértés

A nyomozók őrizetbe vették azt a három helybélit, akik a gyanú szerint berúgták az egyik kiskunhalasi ingatlan kapuját, majd az udvaron bántalmazták az ott lakó férfit.

 

Megütötte a strand biztonsági őrét

Garázdaság és könnyű testi sértés miatt indult büntetőeljárás egy 38 éves lepsényi lakos ellen, a Balatonalmádi Rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.