Lakótársának okozott életveszélyes sérülést

2019. 07. 16., k - 13:43
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A cinkotai rendőrök a helyszínen elfogták a feltételezett elkövetőt, és előállították a XVI. kerületi rendőrkapitányságra.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság ügyeletére 2019. július 15-én 22 óra 45 perckor érkezett bejelentés, hogy a XVI. kerületben, a Kolozs utca egyik lakásában két férfi összeverekedett.

A járőrök a helyszínen egy súlyosan sérült férfit találtak, a feltételezett elkövetőt elfogták és értesítették a Budapesti Rendőr-főkapitányság életvédelmi nyomozóit.

A rendelkezésre álló adatok szerint a lakástulajdonos még áprilisban fogadta be régi ismerősét és annak barátnőjét pár napra, azonban a szívességi lakáshasználók nem akartak kiköltözni.

A lakótársak ezen vesztek össze, majd a „bérlő” a lakás tulajdonosát többször megütötte és életveszélyes sérüléseket okozott neki.

A BRFK Életvédelmi Osztálya a 39 éves P. Róbert ellen életveszélyt okozó testi sértés miatt indított eljárást. A rendőrök őrizetbevétele mellett előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Szemébe sütött a nap

A Paksi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya befejezte a vizsgálatát annak a 70 éves bölcskei férfinak az ügyében, akivel szemben közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt indult eljárás.

 

Három körözés volt ellene érvényben

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Célkörözési Osztály munkatársai rövid előkészület után, egy szervezett akció keretében Pécsen, búvóhelye közelében fogták el azt a férfit, aki a vérfertőzés miatt jogerősen kiszabott börtönbüntetésének letöltését nem kezdte meg.

 

Négy határsértő Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba négy migráns Kiszombornál. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.