Láncfűrésszel fenyegette

2018. 05. 01., k - 09:23
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

A gödöllői rendőrök vádemelést javasolnak egy 37 éves mogyoródi férfi ellen.

A Gödöllői Rendőrkapitányságon indult eljárás zaklatás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy férfi ellen.

A nyomozás adatai szerint a sértett 2017. október 12-én reggel Mogyoród, József Attila utcában közlekedett teherautójával, amikor összetalálkozott a 37 éves helyi lakos K. Péterrel. A sértett kérdőre vonta a mogyoródi férfit, hogy egy korábbi tartozását mikor adja meg. Ezt követően a gyanúsított leakasztotta kerékpárjáról a láncfűrészét, majd beindította és azzal a tehergépkocsihoz lépett, majd a 66 éves sértett felé tartotta azt, közben bántalmazással fenyegette a férfit. Az esetről a sértett feljelentést tett a rendőrségen. A nyomozók személy elleni erőszakos vagy közveszélyt okozó cselekménnyel fenyegetve elkövetett zaklatás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki a mogyoródi férfit, majd a vele szemben folytatott nyomozás befejezését követően az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal a járási ügyészségnek küldték meg.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Telhetetlen volt a csaló

Az egyenruhások fogták el azt a 36 éves nőt, aki közel másfél millió forint készpénzt csalt ki egy szekszárdi nőtől.

 

Forgalomterelés a 42-es számú főúton

Megnövekedett a határátlépés és a várakozás ideje a román határszakaszon, emiatt a személygépjárművek forgalmának terelésére kell számítani a 42-es számú főúton Hajdú-Bihar megyében.

 

Rendőrkézen a tolvaj és az orgazda

A szegedi rendőrök elfogtak egy 32 éves férfit, aki eltulajdonított egy számítógépet a város egyik közintézményéből. A nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki egy 29 éves férfit is, aki a gépet megvásárolta. Lopás, valamint orgazdaság miatt indult büntetőeljárás.