Láncfűrészt és kerékpárt lopott

2019. 11. 25., h - 12:59
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Az ajkai rendőrök egy órán belül elfogták a 22 éves kolontári elkövetőt.

Az eljárás adatai alapján a sértett 2019. november 24-én 15 óra körül tett bejelentést a rendőrségre arról, hogy devecseri családi házának konyhájából ismeretlen tettes eltulajdonította a láncfűrészét, illetve a ház mellé támasztott kerékpárjának is csak hűlt helyét találta.

Az adatgyűjtés során a rendőrök a bejelentést követő egy órán belül azonosították, és otthonában elfogták a feltételezett elkövetőt, egy 22 éves kolontári lakost. A járőrök ezután a férfit előállították az Ajkai Rendőrkapitányságra, és a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták. A rendőrök az ellopott kerékpárt az elkövető egyik hozzátartozója házában találták meg. A láncfűrészt a férfi azonnal továbbértékesítette egyik ismerősének, azt tőle foglalták le a nyomozók.

A 22 éves férfi ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyik nyomozás.

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárt vizsgálat: szemeteltek

A Bácsalmási Rendőrőrs nyomozói vádemelést javasolnak azzal a két férfivel szemben, akik háztartási hulladékot borítottak az árokpartra.

 

Letartóztatásban várja a vádemelést

A szekszárdi rendőrök alig két hét alatt befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 21 éves helyi férfival szemben folytattak gépkocsifeltörés-sorozat miatt.

 

Egyedül próbálkozott

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Ásotthalomnál. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.