Láncfűrészt és kerékpárt lopott

2019. 11. 25., h - 12:59
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Az ajkai rendőrök egy órán belül elfogták a 22 éves kolontári elkövetőt.

Az eljárás adatai alapján a sértett 2019. november 24-én 15 óra körül tett bejelentést a rendőrségre arról, hogy devecseri családi házának konyhájából ismeretlen tettes eltulajdonította a láncfűrészét, illetve a ház mellé támasztott kerékpárjának is csak hűlt helyét találta.

Az adatgyűjtés során a rendőrök a bejelentést követő egy órán belül azonosították, és otthonában elfogták a feltételezett elkövetőt, egy 22 éves kolontári lakost. A járőrök ezután a férfit előállították az Ajkai Rendőrkapitányságra, és a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták. A rendőrök az ellopott kerékpárt az elkövető egyik hozzátartozója házában találták meg. A láncfűrészt a férfi azonnal továbbértékesítette egyik ismerősének, azt tőle foglalták le a nyomozók.

A 22 éves férfi ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyik nyomozás.

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

A rendőrök keresik a headset tolvajt

A miskolci rendőrök a lakosság segítségét kérik egy férfi azonosításához, aki az egyik telefonszaküzletből ellopott egy Huawei típusú fülhallgatót.

 

Rabolt, néhány perc alatt elfogták a rendőrök

Orosházán, egy üzletből akart elvinni kozmetikai termékeket, hajvágógépet egy férfi. A biztonsági őr megpróbálta feltartóztatni őt, dulakodtak, ennek ellenére sikerült elmenekülnie a helyszínről. A rendőrök néhány perc alatt elfogták és őrizetbe vették a rablással gyanúsítható férfit.

 

Esztelen rohanás – videóval

A Veszprém megyei rendőrök egy 40 éves érdi autóst 245 km/h-s sebességgel mértek be a 710-es számú főúton.