Lebontotta a buszmegállót

2020. 01. 30., cs - 10:41
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

A zalaegerszegi rendőrök egy 27 éves férfit hallgattak ki gyanúsítottként.

A nyomozás adatai szerint 2020. január 29-re virradó hajnalban ismeretlen személy vagy személyek a 75-ös főútvonal kisorokláni elágazójában lévő fémszerkezetű buszmegállóról lefeszegették annak alumínium borítását és ellopták.

A nyomozók adatgyűjtést követően megállapították, hogy a bűncselekmény elkövetésével egy 27 éves zalaegerszegi lakos gyanúsítható, és egy fémhulladék-felvásárló helyen megtalálták az ellopott alumíniumlemezeket is.

A férfit előállították és gyanúsítottként hallgatták ki lopás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárt vizsgálat: szemeteltek

A Bácsalmási Rendőrőrs nyomozói vádemelést javasolnak azzal a két férfivel szemben, akik háztartási hulladékot borítottak az árokpartra.

 

Járvány idején sem ússzák meg

Az V. és a XIII. kerületi rendőrök a héten több betöréses lopás gyanúsítottját fogták el. A rendőrség a veszélyhelyzet mellett továbbra is ugyanolyan figyelmet fordít a közterületek nyugalmára és a bűncselekmények felderítésére, megelőzésére.

 

Letartóztatásban várja a vádemelést

A szekszárdi rendőrök alig két hét alatt befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 21 éves helyi férfival szemben folytattak gépkocsifeltörés-sorozat miatt.

 

Egyedül próbálkozott

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Ásotthalomnál. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.