Lebukott egy éjszakai életből élő férfi, avagy újabb éjszakai bár bezárása Balatonfüreden

2021. 09. 06., h - 17:36
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Az 52 éves férfi zavaros ügyei felkeltették a balatonfüredi nyomozók figyelmét, aminek őrizetbe vétel lett a vége.

A Balatonfüredi Rendőrkapitányságon előkészítő eljárást rendeltek el 2020 őszén, amit 2021 júniusában nyomozás elrendelése követett, amelynek során megállapították, hogy az egyik balatonfüredi szórakozóhelyen prostitúciós tevékenységet folytatnak. Egy bűnügyi akció keretében a rendőrök 2021. szeptember 3-án éjjel a szórakozóhelyen elfogtak, majd előállítottak egy 52 éves kislődi lakost, akinél nagy mennyiségű készpénzt is találtak. Az egyenruhások a férfi társaságában lévő személyeket is előállították és kihallgatták. A középkorú elkövető ellen kerítés bűntett, valamint prostitúció elősegítése bűntett megalapozott gyanúja miatt folytatnak büntetőeljárást a Balatonfüredi Rendőrkapitányságon. A nyomozók a férfit gyanúsítottként kihallgatták, majd őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Elfogták a rendőrök

Érvényes vezetői engedély és a tulajdonos tudta és beleegyezése nélkül közlekedett a gépjárművel a 19 éves nógrádmegyeri férfi.

 

Szemmel ténylegesen meglátták

Hiába próbált elsunnyogni a szigetszentmiklósi rendőrök elől, elfogták azt az 57 éves férfit, aki az eltiltás hatálya alatt vezetett járművet.

 

Lopás, rablás, végül őrizet

A kiskunhalasi nyomozók egy napon belül elfogták a fiatalt, aki a gyanú szerint legalább négy bűncselekménnyel gyanúsítható.

 

Elcsúsztak a nyakolajon

A VI. kerületi nyomozók gyanúja szerint a biztonsági őr segítségével loptak 1,6 millió forint értékű szeszes italt egy áruházból.