Lefülelték a rendőrök a családi drogbizniszt

2020. 05. 14., cs - 12:40
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

Új pszichoaktív anyaggal kereskedett egy család Derecskén. Bűnügyi őrizetbe kerültek mind a négyen.

A derecskei rendőröknek olyan információ jutott a tudomására, hogy egy helyi család új pszichoaktív anyaggal kereskedik a településen. Azonnal az ügy felderítésébe kezdtek a nyomozók, amelynek eredményeként bebizonyosodott, hogy egy 42 éves férfi feleségével, továbbá lányukkal és az ő élettársával közösen árulták a tiltott szereket.

A helyi rendőrök a Cívis Közterületi Támogató Alosztály munkatársaival közösen 2020. május 13-án otthonaikban fogták el a feltételezett elkövetőket. A nyomozók a náluk tartott kutatás során közel hárommillió forint készpénzt, több csomag kábítószergyanús anyagot, valamint az ezek kiméréséhez  és porciózásához szükséges eszközöket, továbbá két gáz- és riasztópisztolyt is lefoglaltak.

A rendőrök a két férfit és a két nőt is bűnügyi őrizetbe vették, majd előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság a gyanúsítottakkal szemben új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Keressük őket

A nyíregyházi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik.

 

Ez is lopás

A budapesti nyomozók elfogták azt a férfit, aki az autójára helyezett kerékbilincset levágta és elvitte.

 

Lopás miatt felelhet

A Siklósi Rendőrkapitányság lopás miatt nyomoz egy 42 éves férfi ellen, aki több mint 600 szőlőoszlopot tulajdonított el Nagyharsányban.