Lekapcsolták a rendőrök

2020. 06. 06., szo - 09:19
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

Ittasan szállította munkába utasait a rákócziújfalui férfi.

A Ceglédi Rendőrkapitányság munkatársai 2020. június 4-én 6 óra 5 perckor Törtel belterületén igazoltattak egy Nagykőrös irányából Abony felé közlekedő járművet. A 7 személyes gépkocsi 3 utassal közlekedett, mint kiderült, a vezetője nem volt tiszta.

A sofőrrel megfújatott légalkoholmérő pozitív értéket mutatott, ezért az egyenruhások a rendőrkapitányságra előállították, és intézkedtek jogosítványának bevonására. A Ceglédi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán az 54 éves férfival szemben járművezetés ittas állapotban vétségének gyanúja miatt indítottak eljárást.

A rendőrök kiemelt figyelmet fordítanak a munkásokat szállító gépjárművek ellenőrzésére. Cél az, hogy az emberek biztonságban utazzanak, valamint az esetlegesen járműben tárolt szerszámok megfelelően legyenek rögzítve.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a közlekedők figyelmét, hogy aki ittasan járművet vezet, hatalmas kockázatot vállal, és ezzel nem csak a saját, hanem mások életét és testi épségét is veszélyezteti.

 

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Két év után rendőrkézen

A hajdúhadházi rendőrök nemzetközi elfogatóparancs alapján keresték azt férfit, akit külföldi hatóság segítségével fogtak el.

 

Két határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.