Letartóztatták a betörőt

2020. 04. 09., cs - 10:36
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

Két óvodába és három iskolába tört be az a férfi, akinek a bíróság elrendelte letartóztatását.

A gyanú szerint három általános iskolába és két óvodába törte tört be K. Viktor 2020 januárjában Sárisápon, Dorogon, Tokodon és Bajnán. A 30 éves férfi az ablakot befeszítve vagy betörve jutott be az intézményekbe, ahonnan laptopot, készpénzt, élelmiszert és más használati tárgyakat lopott el. Az elkövető a bűncselekményeket éjszaka követte el, az intézmények dolgozói másnap reggel, nyitáskor vették észre a betörést.

A Dorogi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya munkatársainak eredményes nyomozása eredményeképpen az elkövetőt azonosították, és 2020. április 7-én elfogták. A férfi lakásán kutatást tartottak, amelynek során az eltulajdonított holmik egy részét is megtalálták és lefoglalták. K. Viktor ellen üzletszerűen elkövetett lopás bűntett és lopás vétség kísérlet elkövetésének gyanúja miatt indult eljárás. Gyanúsítotti kihallgatásán a férfi beismerő vallomást tett.

A gyanúsítottat a rendőrség őrizetbe vette, és kezdeményezésére a bíróság 2020. április 9-én elrendelte letartóztatását.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Éjszakai migrációs nyomás Csongrád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba 59 határsértő Csongrád megyében éjszaka. A rendőrök 23 főt feltartóztattak, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket, 36 fő bejutását pedig megakadályozták.

 

Bilincsben a kerékpártolvaj

A pilisvörösvári rendőrök elfogták azt a 47 éves budapesti férfit, aki az elmúlt időszakban három bringát is elkötött Solymáron.