Letartóztatták a betörőt

2020. 08. 07., p - 11:55
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

A bíróság elrendelte annak a férfinak a letartóztatását, aki egy dági családi ház udvaráról lopott két alkalommal.

Hat rendbeli lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Dorogi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya egy sárisápi férfi ellen. A gyanú szerint az elkövető 2020. július 25-ére virradóra bement egy dági családi ház udvarára, és onnan alufelnit, gumiabroncsokat, aggregátort és fűkaszát tulajdonított el. Nem először járt a helyszínen, egy héttel korábban ugyanis szintén lopott onnan, alufelniket és akkumulátorokat. A dorogi nyomozók rövid időn belül azonosították és elfogták a tettest, és a nála tartott kutatás során az eltulajdonított értékeket is megtalálták.

A férfi nem volt ismeretlen a nyomozók számára. 2020 áprilisában ugyanis Sárisápon követett el hasonló jellegű bűncselekményeket. A gyanúsítottat a rendőrség őrizetbe vette és kezdeményezésére az ügyészség indítványt tett a letartóztatására, amit az illetékes bíróság 2020. augusztus 7-én elrendelt.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

A rendőrök megelőzték a sértettet

Még be sem jelentette kocsija eltűnését a tulajdonos, amikor az őt felkereső egyenruhások közölték: megvan a jármű. Kiderült, helyi fiatalok szórakozásból eltolták, majd szétverték.