Letartóztatták a csalókat

2019. 11. 15., p - 10:53
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

A két 23 éves férfi egy idős személytől csalt ki pénzt. A kisbéri nyomozók őrizetbe vették a tetteseket.

Két ismeretlen férfi jelent meg egy kisbéri családi háznál 2019. november 12-én. Az ott lakó idős férfit tévedésbe ejtették és pénzt kértek tőle. A gyanúsítottak elvitték a sértettet egy közeli pénzintézetbe, ahol kivette a kért összeget és átadta az ismeretleneknek. A 23 éves L. Patrik és a szintén 23 éves S. Márk ezután hazavitte a férfit, majd elhajtottak. A rendőrség még aznap tudomást szerzett a bűncselekményről, ezután a kisbéri nyomozók forró nyomon indultak az elkövetők felkutatására, akiket egy órán belül elfogtak. A két férfit csalás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként. L. Patrikot és S. Márkot a rendőrség őrizetbe vette és kezdeményezésére a Komáromi Járási Ügyészség indítványt tett a letartóztatásukra, amit a Komáromi Járásbíróság 2019. november 15-én elrendelt.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértő Csongrád-Csanád megyében

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Újabb három határsértő Szegednél

Ismét jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Fürdőzés veszélyei a Tiszánál

A nyári idény elmaradhatatlan velejárója a szabad strandok látogatása, azonban ez a felüdülési lehetőség számos veszélyt rejthet magában.

 

Három határsértő Szegednél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Jutalmat kaptak

Elismeréseket adott át és megköszönte a rendőrök, a rendvédelmi alkalmazottak és egy szolgálati kutya kiváló munkáját is Pest megye rendőrfőkapitánya.