Letartóztatták a kábítószer-kereskedőt

2019. 07. 15., h - 09:08
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

A püspökladányi férfi kábítószerrel és új pszichoaktív anyaggal kereskedett.

A rendőröknek olyan információ jutott a tudomásukra, hogy egy férfi Püspökladány területén kábítószert árul. A nyomozók adatgyűjtést és tanúkutatást végeztek, amelynek eredményeként egy helyi férfit előállítottak a rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták. B. R-t a nyomozók bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására, amelyet 2019. július 14-én a Debreceni Járásbíróság elrendelt. A rendőrök kutatást tartottak a férfi házában, ahol kábítószert és új pszichoaktív anyagot, valamint az ezek árusításához szükséges eszközöket foglaltak le.

A Püspökladányi Rendőrkapitányság a 23 éves férfival szemben kábítószer-kereskedelem vétség és új pszichoaktív anyaggal visszaélés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Sportfelszerelésekkel üzletelt, többeket becsapott

Csalással gyanúsít a rendőrség egy békéscsabai férfit, mert az ellene indult nyomozás adatai szerint országszerte károsított meg sportegyesületeket, klubokat. Az ügy vizsgálata befejeződött.

 

Lökhárító mögé rejtett marihuána

A budapesti felderítők befejezték annak a szerb férfinek az ügyét, aki az autójába rejtve közel 40 millió forint értékű kábítószert hozott Budapestre.

 

Tetten érte a tulaj

A debreceni rendőrök elfogták azt a férfit, aki egy gépkocsiból akart lopni.