Letartóztatták a kábítószer-kereskedőt

2019. 10. 31., cs - 11:36
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

A tatai nyomozók fogták el azt a férfit, aki Hollandiából behozott kábítószerrel kereskedett.

Kábítószer-kereskedelem bűntette és kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Tatai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya egy 25 éves mórahalmi férfi ellen. S. Rolandot 2019. október 29-én Tatán fogták el a nyomozók, nem sokkal azután, hogy hazaérkezett Hollandiából. A férfi járművében a rendőrök kábítószergyanús anyagokat találtak, amelyeket lefoglaltak. A gépkocsi átvizsgálása során fehér por, tabletta és sodort cigaretta is előkerült. S. Rolanddal szemben előállítását követően kábítószergyorstesztet alkalmaztak, ami pozitív lett. A férfi gyanúsítotti kihallgatásán beismerő vallomást tett. Elmondta, hogy a tiltott szerekhez Hollandiában jutott hozzá, és azokat el akarta adni. A gyanúsítottat a rendőrség őrizetbe vette, és kezdeményezésére az illetékes ügyészség indítványt tett a gyanúsított letartóztatására, amit a bíróság 2019. október 31-én elrendelt.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Elfogták a bringatolvajt

Az abonyi rendőrök egy órán belül előállították azt a 27 éves férfit, aki a helyi vasútállomáshoz tartozó tárolóból vitt el egy kerékpárt.

 

Figyeljünk egymásra!

A debreceni körzeti megbízott gondoskodott az 59 éves lakcím nélküli férfiról, a mentő kiérkezéséig meleg teát adott neki.