Letartóztatták a rablókat

2019. 10. 11., p - 13:06
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

A gyanúsítottak Esztergomban raboltak ki két férfit.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, két férfit rabolt ki T. Ferenc, Sz. Mihály és G. Anita 2019. október 9-én hajnalban Esztergomban. A három elkövető a földre szorította a sértetteket és egyiküktől elvették a mobiltelefonját, másikuktól pedig a pénzét, majd elmenekültek a helyszínről. Az esztergomi rendőrök amint tudomást szereztek a bűncselekményről, megkezdték az elkövetők felkutatását. Az adatgyűjtés során azonosították, és még aznap délelőtt elfogták, majd a rendőrkapitányságra előállították mind a három személyt. Ellenük csoportosan elkövetett rablás bűntett miatt indítottak büntetőeljárást.

A gyanúsítottakat a rendőrség őrizetbe vette, és kezdeményezésére az illetékes ügyészség indítványt tett a letartóztatásukra, amit a bíróság 2019. október 11-én elrendelt.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Közúti veszélyeztetés szemtanúit keresik a bonyhádi rendőrök

Egy budapesti nő a 6-os számú főúton Pécsvárad és Bonyhád között 2020. május 17-én reggel hat óra körül – vélhetően drog hatása alatt – folyamatosan másokat veszélyeztetve közlekedett. Várjuk azok jelentkezését, akik a fenti időszakban közlekedésük során találkoztak a videófelvételen látható Audival!

 

Embercsempészés Röszkén

Embercsempészés és közokirat-hamisítás miatt indult eljárás egy magyar férfi ellen, aki egy koszovói állampolgárt próbált meg Magyarországra beutaztatni Röszkénél.