Letartóztatták a tatai rabláskísérlet elkövetőjét

2020. 08. 11., k - 14:39
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

A bíróság elrendelte annak a 25 éves férfinak a letartóztatását, aki egy buszvégállomáson akart cigarettához jutni.

Mint arról korábban beszámoltunk, a Tatai Rendőrkapitányság rablás bűntett kísérlet elkövetésének gyanúja miatt folytat eljárást egy 25 éves férfi ellen, aki a gyanú szerint 2020. július 17-én este Tatán, a buszvégállomásnál egy férfit a nála lévő cigaretta átadására szólított fel. Amikor a sértett ennek nem tett eleget, a tettes többször meglökte őt és az arcába is ütött, azonban a sértettnek sikerült egy alkalommal megütni támadóját. Így időt nyerve el tudott menekülni a helyszínről. Az elkövetőt augusztus 8-án fogták el a tatai rendőrök, és előállítását követően a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták. H. Richárdot a rendőrség őrizetbe vette, és kezdeményezésére a Tatai Járási Ügyészség indítványt tett a letartóztatására, amit a Tatai Járásbíróság 2020. augusztus 11-én elrendelt.

1

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Alig egy másodpercen múlott

Ismét egy simontornyai vasúti átjáróban levő térfigyelő kamera rögzítette azt a jogsértést, mely kis híján tragédiával végződött.

 

26 telefont lopott másfél hét alatt – elfogták a rendőrök

Az V. kerületi rendőrök a feltételezett elkövető bőröndjében nagy mennyiségű pénzt, okmányokat, és mobiltelefonokat találtak; azokat a gyanú szerint korábban a marokkói származású férfi lopta el belvárosi szórakozóhelyek vendégeitől.

 

Kamionban bújt meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.