Letörte a sorompót

2018. 10. 27., szo - 07:42
Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság

Befejezte a rendőrség a vizsgálatot annak a férfinak az ügyében, aki egy járműszerelvénnyel a tilos jelzésen áthaladva megrongált egy sorompót Szentlőrincen.

A közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt nyomozott a Szigetvári Rendőrkapitányság az ellen az 55 éves szentlőrinci férfi ellen, aki 2018. szeptember 15-én délelőtt okozott balesetet az egyik szentlőrinci vasúti átkelőnél. A megalapozott gyanú szerint a férfi egy tehergépkocsiból és a hozzá kapcsolt pótkocsiból álló járműszerelvénnyel a tilos jelzésen haladt át a vasúti átjáróban, amelynek során a félsorompó rúdja a pótkocsinak ütközött, és letört. A gépkocsivezető gyanúsítotti kihallgatásán a bűncselekmény elkövetését elismerte.

Az ügyben a Szigetvári Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat a napokban átadta az ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Illegális migránsok Röszkénél

Jogellenesen próbált meg két migráns egy gumicsónakban Magyarországra bejutni Csongrád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.