Lezáratlanul hagyott gépkocsikból lopott értékeket

2019. 04. 11., cs - 07:39
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

A Tiszavasvári Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

A Tiszavasvári Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást V. Sándor 20 éves tiszavasvári lakos ellen. A nyomozás adatai szerint a férfi 2018. június 22-én a hajnali órákban egy tiszavasvári pékség előtt lezáratlanul hagyott kisteherautóból eltulajdonított egy kézi táskát a benne lévő pénztárcával és iratokkal együtt. Ezután egy tiszavasvári panzió előtt álló nyitott teherszállító kisbuszból vitt el egy irattárcát. A gyanúsított rövid idővel később még két személygépkocsi utasterét kutatta át, amelyekbe a nyitott csomagtartón keresztül jutott be, de mivel a járművekben értéket nem talált, így elhagyta a helyszínt. Haladási útvonalán még két személygépkocsi ajtaját próbálta értékszerzés céljából kinyitni, de mivel azok zárt állapotban voltak, ezért azokból nem tudott eltulajdonítani semmit. A rendőrök a bejelentést követően a megadott személyleírás és a térfigyelő kamerák felvételei alapján rövid időn belül azonosították és egy helyi kocsma előtt elfogták a feltételezett tettest. A rendőrkapitányságra előállított 20 éves férfit a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Tiszavasvári Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az iratokat a napokban átadta az ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Halálos baleset az M7-es autópályán

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset miatt időszakosan forgalomkorlátozásra kell számítani az M7-es autópályán, Székesfehérvár külterületén.