Lezárt akta

2018. 02. 01., cs - 09:26
Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy járókelőt és egy kórházi ápolót is bántalmazott egy férfi Mohácson.

Testi sértés bűntett, és közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a Mohácsi Rendőrkapitányság egy 23 éves helyi férfi ellen, aki 2017. szeptember 3-án éjjel Mohácson, a Gőzhajó utcában bántalmazott egy másik férfit, majd később a helyi kórházban egy ápolót is megütött.

A rendőrök a helyszín közelében lévő lakásán elfogták a bántalmazót, majd előállították és kihallgatták gyanúsítottként. A férfi beismerte tettét és elmondta, hogy az utcán sétáló férfit azért verte meg, mert azt gyanította, hogy valami rosszra készül. A bántalmazott férfi súlyos sérüléseket szenvedett.

A gyanúsított az elfogása napján a helyi kórházban egy ápolót is megütött, így közfeladatot ellátó személy elleni erőszakkal is gyanúsítja a rendőrség.

A férfi ügyében folytatott nyomozást a rendőrség a napokban befejezte, és az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte az ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Visszafordítás!

Baleset miatt teljes szélességében lezárták az utat az 51-es főút Dunavarsány és Majosháza közötti szakaszán.

 

Kamion alvázán bújt meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.