Lezárt akta: együtt italoztak, majd megverte édesanyja élettársát egy pécsi fiatalember Balatonakaliban

2021. 09. 22., sze - 12:48
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A balatonfüredi rendőrök befejezték a 23 éves férfi ellen folytatott büntetőeljárást.

Bejelentés érkezett 2021. augusztus 7-én éjjel a rendőrség ügyeletére, miszerint a balatonakali strand melletti területen egy fiatal férfi ököllel ütlegel egy idősebb személyt, aki annak földre kerülése után is folytatta a verést. A 23 éves pécsi fiatalember csak a strand biztonsági őrének felszólítására hagyta abba cselekményét, majd távozott a helyszínről. A kiérkező járőrök rövid adatgyűjtés után perceken belül - a helyszín közelében - elfogták, majd a Balatonfüredi Rendőrkapitányságra előállították az elkövetőt. Az 54 éves sértettet a mentők állkapocstörés gyanújával a veszprémi kórházba szállították. A pécsi lakost súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták, azonban a férfi tettére érdemi magyarázatot nem tudott adni. Az ellene folytatott nyomozás vizsgálati szakában a Balatonfüredi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Meghalt a sofőr

Teljes szélességében lezárták a 4616-os út balesettel érintett szakaszát Abony térségében.

 

Kifosztás miatt felelhet

Az esztergomi rendőrök őrizetbe vették azt a 33 éves férfit, aki egy bisztróban eltulajdonította a sértett pénztárcáját.

 

Engedély nélkül vezettek

A rendőrök szabálysértési őrizetbe vettek két férfit, akik úgy vettek részt a közúti forgalomban, hogy vezetői engedéllyel nem rendelkeznek.

 

Csiribí-csiribá

A Pest megyei rendőrök újabb veszélyes karavánokat tüntettek el a forgalomból.