Lezárt akta: életveszélyt okozó testi sértés Izményben

2020. 04. 10., p - 07:39
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát a jelenleg is letartoztatásban lévő 22 éves váraljai férfival szemben.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, bejelentés érkezett a rendőrségre 2019. szeptember 3-án délután, hogy Izményben bántalmaztak egy személyt, aki eszméletlen állapotban van. Az egyenruhások nagy erőkkel a településre vonultak, ahol a helyszíni adatgyűjtés során megállapították, hogy a megvert személy egy 55 éves helyi férfi, aki a bántalmazás miatt súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett. Az elsődleges intézkedések során kiderült, hogy a sértettet egy 22 éves váraljai férfi verte meg, akit rövid időn belül elfogtak és előállítottak.

Az elkövetőt a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársai gyanúsítottként hallgatták ki életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt, aki a bűncselekmény elkövetését elismerte. Kihallgatását követően őrizetbe vételéről határoztak, majd előterjesztést tettek a gyanúsított vonatkozásában a letartóztatás elrendelésének indítványozására, amelyet a Szekszárdi Járásbíróság nyomozási bírája elrendelt.

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatóságán a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és a keletkezett iratokat a napokban megküldték az illetékes ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Bilincsben a kerékpártolvaj

A pilisvörösvári rendőrök elfogták azt a 47 éves budapesti férfit, aki az elmúlt időszakban három bringát is elkötött Solymáron.