Lezárt akta: életveszélyt okozott az ütés

2021. 12. 07., k - 07:30
Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság

A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai befejezték a nyomozást az ellen a két mindszenti fiatal ellen, akik egy közlekedési táblával és egy seprűnyéllel életveszélyesen megsebesítettek egy férfit a városban.

A rendőrségre 2020. szeptember 26-án hajnalban érkezett bejelentés, hogy Mindszenten két fiatal kidöntött egy közlekedési táblát, majd azzal és egy seprűnyéllel - előzetes szóváltást követően - rátámadtak egy helybéli férfire. A sértett a bántalmazás következtében életveszélyes sérüléseket szenvedett.

Az elvégzett adatgyűjtés és tanúkutatás eredményeként a nyomozók rövid időn belül azonosították a 17 éves R. Máriót és a 15 éves társát, S. Eriket. A gyanúsítottakat a Közterületi Támogató Alosztály munkatársai előállították a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányságra. Ellenük életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai az ügy iratait vádemelési javaslattal megküldték az ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Vitte a fát, meg a motort is

A rudabányai rendőrök lopás miatt gyanúsítottként hallgatták ki azt a férfit, aki rönkfát próbált lopni, és egy segédmotor-kerékpárt pedig el is tulajdonított. A motort a rendőrök megtalálták, majd visszaadták a tulajdonosának.

 

Embercsempészek rendőrkézen

A járőrök két albán férfit fogtak el Kópháza térségében a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) munkatársainak jelzését követően, akik hét illegális migránst akartak Ausztriába szállítani.