Lezárt akta: halált okozó testi sértés Veszprémben

2019. 10. 10., cs - 13:14
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát a 32 éves férfival szemben.

Ahogy azt korábban közöltük, az eljárás adatai szerint egy veszprémi szórakozóhelyen két férfi szóváltásba keveredett, amely tettlegességig fajult 2019. április 20-án 0 óra körül. A 32 éves Gy. Gábor több alkalommal megütötte a sértettet, amelynek során a 47 éves férfi elesett. Az esés következtében szerzett sérülés miatt a férfi a helyszínen életét vesztette. Az elkövető távozott a szórakozóhelyről anélkül, hogy meggyőződött volna a sértett sérüléséről.

A rendőrök a helyszínen végzett adatgyűjtés eredményeként azonosították, és a bejelentéstől számított egy órán belül egy másik veszprémi szórakozóhelyen elfogták a 32 éves férfit. Előállították a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányságra, és gyanúsítottként kihallgatták. Az elkövető beismerő vallomást tett.

Gy. Gáborral szemben – letartóztatása mellett - halált okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyt büntetőeljárás. A rendőrök az eljárás vizsgálati szakaszában a szükséges nyomozási cselekményeket elvégezték, és az ügy iratait átadták az illetékes ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rókamentés összefogással

A sátoraljaújhelyi járőrök a katasztrófavédelem munkatársaival együttműködve mentették ki a kútba esett rókakölyköket.