Lezárt akta: halált okozott az ütés

2020. 03. 08., v - 08:03
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai befejezték a nyomozást a bajai ügyben.

 

Mint arról korábban beszámoltunk, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága 2019. szeptember 8-án nyomozást rendelt el halált okozó testi sértés bűntett elkövetésének gyanúja miatt, mert egy bajai kávéházban meghalt egy férfi.

A nyomozás adatai szerint a szórakozóhelyen tartózkodó sértettet éjjel egy helybéli – előzetes szóváltást követően – megütötte. Az áldozat ettől a földre esett, és beütötte a fejét. A 32 éves bajai lakos az esés következtében olyan súlyos fejsérülést szenvedett, hogy – a helyszínen történt újraélesztés ellenére – elhalálozott.

A megyei nyomozók a sértettet megütő, akkor 28 éves férfit – aki az eljárás során szabadlábon védekezhetett – gyanúsítottként hallgatták ki. Ügyében a megyei főkapitányság munkatársai a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat a napokban vádemelés javaslatával küldték meg az illetékes ügyészségre.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Egy fiatal pár az elkövető

A 22 éves férfinak és 18 éves élettársának közel tucatnyi lopásért kell felelnie. A kecskeméti rendőrök a tegnapi napon elfogták és őrizetbe vették a duó mindkét tagját.

 

Embercsempész Csongrád-Csanád megyében

Embercsempészés miatt indult eljárás egy német tartózkodási engedéllyel rendelkező szír állampolgár ellen aki, négy illegális migránst próbált jogellenesen Magyarország területére szállítani.