Lezárt akta: Mobil illemhelyeket lopott, a rendőrök elfogták

2020. 07. 05., v - 11:05
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

A Nagydorogi Rendőrőrsön befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy pusztahencsei nővel szemben folytattak lopás vétség elkövetése miatt.

Egy férfi tett feljelentést ismeretlen személy ellen, aki 2020. március 28. és március 30. között megbontotta a Pusztahencse külterületén levő gyümölcsöst határoló kerítést, és a területről ellopott kettő, fából készült mobil illemhelyet. A cselekmény elkövetése kapcsán rövid időn belül a nagydorogi rendőrök látókörébe került egy pusztahencsei nő, akit a nyomozók elszámoltattak, és a településen levő ingatlanjainak udvarán megtalálták az ellopott WC-ket, melyek közül az egyiket már összedarabolták. Az asszonyt gyanúsítottként hallgatták ki lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A nő nem tett vallomást, azonban arra nem adott magyarázatot, hogy az építmények hogy kerülhettek a tulajdonában levő házak udvarára.

Az ügy vizsgálatát a nagydorogi rendőrök befejezték, és a keletkezett iratokat a napokban megküldték az illetékes ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Elfogták a bringatolvajt

Az abonyi rendőrök egy órán belül előállították azt a 27 éves férfit, aki a helyi vasútállomáshoz tartozó tárolóból vitt el egy kerékpárt.

 

Figyeljünk egymásra!

A debreceni körzeti megbízott gondoskodott az 59 éves lakcím nélküli férfiról, a mentő kiérkezéséig meleg teát adott neki.