Lezárt akta: Mobil illemhelyeket lopott, a rendőrök elfogták

2020. 07. 05., v - 11:05
Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

A Nagydorogi Rendőrőrsön befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy pusztahencsei nővel szemben folytattak lopás vétség elkövetése miatt.

Egy férfi tett feljelentést ismeretlen személy ellen, aki 2020. március 28. és március 30. között megbontotta a Pusztahencse külterületén levő gyümölcsöst határoló kerítést, és a területről ellopott kettő, fából készült mobil illemhelyet. A cselekmény elkövetése kapcsán rövid időn belül a nagydorogi rendőrök látókörébe került egy pusztahencsei nő, akit a nyomozók elszámoltattak, és a településen levő ingatlanjainak udvarán megtalálták az ellopott WC-ket, melyek közül az egyiket már összedarabolták. Az asszonyt gyanúsítottként hallgatták ki lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A nő nem tett vallomást, azonban arra nem adott magyarázatot, hogy az építmények hogy kerülhettek a tulajdonában levő házak udvarára.

Az ügy vizsgálatát a nagydorogi rendőrök befejezték, és a keletkezett iratokat a napokban megküldték az illetékes ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértők egy szerb kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.