Lezárt akta: öt évig csak a tettes tudta, hogy gyilkolt

2018. 06. 27., sze - 07:40
Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy 2012-ben történt, de 2017-ig a rendőrség előtt is ismeretlen emberölés miatt folytatott nyomozást zárt le vádemelési javaslattal a Csongrádi Megyei Rendőr-főkapitányság.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, a megalapozott gyanú szerint egy most 28 éves férfi ölt meg egy akkor 52 éves férfit Csongrádon 2012-ben. A férfi eltűnését senki sem jelentette be, így az 2017 márciusáig a rendőrség előtt ismeretlen volt.

Ekkor jutott a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság olyan adatok birtokába, mely szerint az 52 éves férfit megölték. A nyomozók keresni kezdték a sértettet, holttestét 2017. március 27-én egy csongrádi ház udvarán találták meg.

A nyomozók emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgattak ki egy 28 éves férfit. A terhelt a bűncselekmény elkövetését beismerte.

A rendőrök a napokban a nyomozást befejezték, majd az ügy iratait vádemelési javaslattal az ügyészségnek továbbították.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Baleset az M1-es autópályán

A Győr felé vezető oldalon öt jármű ütközött. A rendőrök Bábolnánál leterelik a forgalmat az autópályáról.

 

Kamionokban bújtak meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba öt migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Rablás Nagykőrösön

A Nagykőrösi Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 22 éves helyi férfi ellen.