Lezárt akta: pénztárcát lopott a bicikliről

2020. 01. 28., k - 09:07
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

Lopás miatt indult büntetőeljárás egy 48 éves papkeszi nő ellen, a Balatonalmádi Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, egy állampolgár értesítette a rendőrséget 2020. január 16-án 14 óra körül, hogy Papkeszi egyik utcájában rövid időre őrizetlenül hagyta a kerékpárját, és a rajta lévő táskából ismeretlen tettes eltulajdonította a pénztárcáját, melyben benne volt minden személyes okmánya és több ezer forint készpénz.

A rendőrök adatgyűjtésének eredményeként rövid időn belül azonosították a feltételezett elkövetőt, majd másnap a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták a 48 éves helyi asszonyt. Az ingatlanában tartott házkutatás során a rendőrök megtalálták az ellopott pénz egy részét, melyet lefoglaltak.  A nő ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyt büntetőeljárás.

A Balatonalmádi Rendőrkapitányság a nyomozás során szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.

 

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hét határsértőt fogtak el a rendőrök Battonya közelében

A hét külföldi közül ketten szomáliai, öten pedig iraki állampolgárnak mondták magukat. Személyazonosságukat és magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét nem tudták hitelt érdemlően igazolni, ezért a rendőrök előállítják őket.