Lezárt akta: Percek alatt

2021. 07. 24., szo - 07:44
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

A váci nyomozók befejezték annak a 39 éves férfinak az ügyét, aki a gyanú szerint a nagymarosi Duna partján, járókelők előtt végzett önkielégítést.

Megdöbbentő látvány fogadott egy halőrt 2021. március 31-én a reggel a nagymarosi Duna parton. Egy férfit pillantott meg a távolban a partvédő kövön, aki mit sem zavartatva magát félig letolt nadrágban önkielégítést végzett az éppen arra járó emberek szeme láttára. Azonnal értesítette a rendőrséget.

A helyszínre perceken belül fordult a járőrkocsi, a 39 éves B. Zsoltot elfogták és előállították a Váci Rendőrkapitányságra. Kihallgatásán a bűncselekmény elkövetését elismerte, a gyanúsítás ellen nem tett panaszt.

A Váci Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a férfival szemben szeméremsértés vétségének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást befejezte, az ügy iratait átadta az ügyészségnek.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendőri intézkedés a fővárosban

Az egyik internetes hírportál videóján látható intézkedés nem függ össze az ’56-os megemlékezéssel. A rendőrök azért bilincselték meg férfit, mert előzőleg megütött egy padon ülő másik embert.

 

A rendőrség a lakosság segítségét kéri

A Siófoki Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya segítségnyújtás elmulasztása miatt 14060/1359/2021. bűnügyi számon ismeretlen tettes ellen folytat eljárást.

 

Ellopta majd visszavitte

A komáromi rendőrök gyanúsítottként hallgattak ki egy 28 éves bábolnai férfit, aki a gyanú szerint ellopott egy teherautót, és még kábítószert is fogyasztott.

 

Segítsen azonosítani!

Kifizetetlen telefonnal távozott egy boltból, a szentendrei nyomozók várják az információkat!