Lezárt akta: Rongálás miatt kell felelniük

2020. 07. 07., k - 12:47
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

A debreceni rendőrök még a helyszínen elfogták a graffitizőket.

A rendőrségre 2019. december 5-én éjszaka arról érkezett bejelentés, hogy Debrecenben, az Attila téren két férfi festékszóróval lefújta egy ingatlan falát. Az egyenruhások azonnal a helyszínre mentek, és elfogták a 31 és 32 éves férfiakat, majd előállították őket a rendőrkapitányságra. A két helyi lakossal szemben rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás. A nyomozás során az is kiderült, hogy egyikük ezt megelőzően, a Thomas Mann utcában egy garázs falát is hasonlóképpen rongálta meg.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Határsértők Szeged külterületén

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba 5 migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Határsértők Ásotthalomnál

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba 21 migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Baleset az M7-es autópályán

Pázmánd térségében, a Balaton felé vezető oldalon két gépjármű ütközött össze, ezért lassú haladásra és torlódásra számítsanak a gépkocsivezetők!