Lezárt akta: Tűzoltóautó akkumulátorait lopták el

2021. 06. 25., p - 10:00
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

A kunszentmiklósi rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

Az egyik szalkszentmártoni intézmény udvarába 2021. április 9-re virradóra ismeretlenek bementek, és az ott parkoló vonulós tűzoltóautóból két akkumulátort loptak el. Ezt követően egy másik telephelyre mentek be az elkövetők, ahol mezőgazdasági vontatóból, kisteherautóból és kerti kistraktorból tulajdonítottak el összesen 3 akkumulátort.

A kunszentmiklósi nyomozók, járőrök, valamint a helyi körzeti megbízott egy akció során őrizetbe vették a lopásokkal gyanúsítható 33 és 25 éves szalkszentmártoni lakosokat. Továbbá Kecskeméten fogtak el egy 30 éves férfit, aki a gyanú szerint a 25 éves elkövetővel az egyik szalkszentmártoni ház udvarába - a kerítést megbontva - bejutott. A zárt fáskamrát felfeszítették, és onnan szerszámokat loptak el.

Egy házkutatás során az ellopott szerszámok egy részét is megtalálták a rendőrök.

A kunszentmiklósi nyomozók előterjesztést tettek a 33 és 30 éves gyanúsítottak letartóztatásának indítványozására, amit az illetékes járásbíróság elrendelt.

Az ügy vizsgálatát befejezte a Kunszentmiklósi Rendőrkapitányság, és bíróság elé javaslattal küldte meg az illetékes ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Mennyi az annyi?

A bonyhádi rendőrök befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy hidasi lakossal szemben folytattak közokirat hamisítás bűntett és csalás vétség elkövetése miatt.

 

Lopás miatt keressük

A rendőrség a lakosság segítségét kéri az ismeretlen férfi azonosításához.