Lezárt ügy

2021. 11. 25., cs - 07:42
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök befejezték az eljárást azzal a négy szlovák férfival szemben, akik egy komáromi cég területéről kábeleket próbáltak meg ellopni.

A rendőrségre 2021. január 6-án délután érkezett a bejelentés arról, hogy egy komáromi cég építési területén négy férfit lopáson értek tetten. A kiérkező járőröknek a gyár képviselői elmondták, hogy a személyek körülbelül 70 méter hosszú kábel darabokat vittek ki a telepről, és azokat egy autóba pakolták, amikor felfigyeltek rájuk. Az egyenruhások a járműben megtalálták a kábeleket, amelyek értéke több, mint 1.600.000 forint volt. A 25, 26, 29 és 37 éves szlovák állampolgárokat az egyenruhások előállították a Komáromi Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók lopás bűntett elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki őket.  

A rendőrség az ügyben a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat vádemelési javaslattal küldte meg a Komáromi Járási Ügyészségnek.

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Szemtanúkat keresünk

Az ajkai rendőrök közúti baleset gondatlan okozása miatt folytatnak eljárást egy helyi baleset kapcsán.

 

Megtalálták a társkeresős csalókat

Összesen több mint 15 millió forintot csalt ki hét férfitól az a 39 éves szabolcsi nő, aki egy társ­kereső oldalon ismerkedett meg a rászedett emberekkel.

 

Kiszűrve

A Pest megyei rendőrök két karavánt intettek ki a forgalomból.