Lezárt ügy: bódult állapotban vezetett

2020. 11. 22., v - 08:25
Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

A Debreceni Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 23 éves bihartordai férfivel szemben folytatott.

A Debreceni Rendőrkapitányság járművezetés bódult állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást egy bihartordai lakossal szemben. A nyomozás adatai szerint a gyanúsított személygépkocsijával közlekedett 2020. április 28-án éjszaka Debrecen belvárosában, amikor ellenőrizték a járőrök. Az igazoltatás során felmerült a gyanú, hogy a sofőr a vezetés megkezdése előtt kábítószert fogyasztott, ezért őt előállították, és vele szemben drog gyorstesztet alkalmaztak, ami pozitív értéket mutatott. Az eljárás során kirendelt igazságügyi orvosszakértő megállapította, hogy a 23 éves férfi a vezetési képességre hátrányosan ható szerek által befolyásolt bódult állapotban volt, amikor igazoltatták az egyenruhások.

A Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya az ügy vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Életveszélyesen megsebesítette volt barátnőjét

A Budapesti Rendőr-főkapitányság rendőrei kevesebb mint egy óra alatt azonosították és elfogták azt a férfit, aki életveszélyes sérülést okozott volt párjának. A BRFK emberölés kísérlete miatt folytat nyomozást a 38 éves férfival szemben.

 

Elfajult testvéri vita

Gyanúsítottként hallgatták ki a rendőrök azt a férfit, aki egy vitát követően megszúrta fivérét Hejőkeresztúron.