Lezárt ügy: drótkerítést lopott

2020. 08. 04., k - 10:20
Heves Megyei Rendőr-főkapitányság

Az egri rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

Az Egri Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya lopás bűncselekmény gyanúja miatt indított eljárást egy 32 éves kerecsendi lakos ellen, aki 2020. április 15. és április 22. között egy Demjén külterületén található telephelyen levágott és eltulajdonított több mint 200 méter drótkerítést.

A rendőrök az eljárás során azonosították a bűncselekmény elkövetésével összefüggésbe hozható férfit, aki kihallgatásán beismerő vallomást tett és elmondta, hogy az ellopott kerítést tovább értékesítette, melyet a nyomozók megtaláltak és visszaadtak tulajdonosának.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a rendőrkapitányság munkatársai a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat a napokban átadták az ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Termesztette, fogyasztotta és árulta

Kábítószer-kereskedelem gyanúja miatt őrizetbe vett a rendőrség egy férfit Békéscsabán. Az élettársát és két tőle vásárlót is előállítottak a rendőrök, ellenük kábítószer birtoklása bűncselekmény gyanúja miatt indult eljárás.

 

Díjkitűzés visszavonása

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője visszavonja a 15000/210/2010. bűnügyi számú ügyben tett díjkitűzését.

 

Lopta a vizet és az áramot

A tatai nyomozók befejezték az ügy vizsgálatát azzal a 47 éves férfival szemben, aki évekig méretlenül használta az energiát.

 

Három határsértő egy szerb kamionban

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.