Lezárt ügy: elfogták a rendőrök a tiszarádi betörőt

2020. 06. 07., v - 08:20
Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Kemecsei Rendőrőrse befejezte az ügy vizsgálatát.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Kemecsei Rendőrőrse lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást B. R. 30 éves tiszarádi lakos ellen. A nyomozás adatai szerint a gyanúsított 2020 májusában bement egy tiszarádi lakóház udvarára, ahol annak melléképületéből mérlegsúlyokat és egy szőlőprés öntvény részét tulajdonította el. A rendőrök a helyszíni szemle és a széleskörű adatgyűjtés eredményeként rövid időn belül azonosították és 2020. május 10-én elfogták a feltételezett elkövetőt. A 30 éves férfit a rendőrőrsön gyanúsítottként hallgatták ki, aki beismerte a bűncselekmény elkövetését.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Kemecsei Rendőrőrse a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat a napokban átadta az ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Visszafordítás!

Baleset miatt teljes szélességében lezárták az utat az 51-es főút Dunavarsány és Majosháza közötti szakaszán.

 

Kamion alvázán bújt meg

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Illegális migránst fogtak el Nagylakon

A Csongrád-Csanád megyei rendőrök egy illegális migránst fogtak el Nagylak külterületén. A határsértő ellen idegenrendészeti eljárás indul.