Lezárt ügy: emberölésig fajult családi vita

2017. 12. 04., h - 11:44
Békés Megyei Rendőr-főkapitányság

Szóváltás közben késsel sebesítette meg élettársát egy férfi Mezőhegyesen. A nő belehalt sérüléseibe. A férfi előzetes letartóztatásban van, ellene a rendőrség vádemelést javasol.

Emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt javasol vádemelést a rendőrség egy mezőhegyesi férfi ellen. A 49 éves B. Gábor otthonukban késsel többször megvágta, megszúrta élettársát, a nő belehalt sérüléseibe. A tragédiáról 2017. április 16-án, 6 óra 22 perckor érkezett bejelentés a rendőrségre.

A nyomozás adatai szerint a férfi és a nő között 2017. április 14-én este féltékenység miatt szóváltás alakult ki, ami tettlegességig fajult. Másnap és harmadnap a férfi nem ment dolgozni, főnöke 2017. április 16-án reggel elment hozzá. Miután B. Gábor elmondta neki, hogy élettársa meghalt, a műszakvezető hívta a rendőrséget. A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság rendőrjárőrei a lakás egyik szobájában megtalálták a nő holttestét. A rendőrök érkezésekor a férfi is a házban volt, őt emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt előállították, majd a rendőrség bűnügyi őrizetbe vette. Jelenleg előzetes letartóztatásban van.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya a történtek után elrendelt nyomozást 2017. december 4-én lezárta és a büntetőeljárás iratait B. Gábor ellen vádemelési javaslattal továbbította a Békés Megyei Főügyészségre. 

Emberölés Mezőhegyesen 2017. április 16.

Emberölés Mezőhegyesen 2017. április 16.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Embercsempész rendőrkézen

Egy okmányok nélküli, magát szerb állampolgárnak valló női sofőr akart 14 migránst Ausztriába juttatni.