Lezárt ügy: halált okozó testi sértés

2019. 02. 16., szo - 07:38
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Mellkason ütötte ismerősét, aki másnap az otthonában belehalt sérüléseibe. A zalai rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, a gyanú szerint a 39 éves helyi férfi 2018. november 3-án 15 óra 30 perckor Galambokon, a Kossuth Lajos utcában a járdán - minden előzmény nélkül - két kézzel mellkason ütötte a vele szemben gyalogló ismerősét. A sértett a bántalmazás következtében hanyatt esett és fejét a betonba ütötte, eszméletét rövid időre elvesztette. Járókelők siettek a segítségére, de a férfi nem kért orvosi ellátást, hazament otthonába, ahol másnap testvére holtan találta.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság a 39 éves B. Zoltánnal szemben, halált okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, az iratokat pedig átadta az illetékes ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Ellopta a pénzt a széffel együtt

A XIII. kerületi nyomozók befejezték annak a férfinak az ügyét, aki betört egy presszóba, ahonnan ellopta a széfet a benne lévő pénzzel együtt.

 

Újabb két határsértő Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba két migráns Csongrádban. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik őket.

 

Határsértőket fogtak el a rendőrök Békés megyében

Magyarországra illegálisan érkezett külföldieket fogtak el a rendőrök Dombegyházon. A három határsértőt, illetve annak a román rendszámú személygépkocsinak a vezetőjét, amelyben utaztak, a rendőrök előállították.