Lezárt ügy: halált okozó testi sértés

2019. 02. 16., szo - 07:38
Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Mellkason ütötte ismerősét, aki másnap az otthonában belehalt sérüléseibe. A zalai rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, a gyanú szerint a 39 éves helyi férfi 2018. november 3-án 15 óra 30 perckor Galambokon, a Kossuth Lajos utcában a járdán - minden előzmény nélkül - két kézzel mellkason ütötte a vele szemben gyalogló ismerősét. A sértett a bántalmazás következtében hanyatt esett és fejét a betonba ütötte, eszméletét rövid időre elvesztette. Járókelők siettek a segítségére, de a férfi nem kért orvosi ellátást, hazament otthonába, ahol másnap testvére holtan találta.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság a 39 éves B. Zoltánnal szemben, halált okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, az iratokat pedig átadta az illetékes ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Illegális migránst fogtak el Röszkénél

Jogellenesen, hamis személyazonosító igazolvánnyal próbált meg bejutni az országba, a nagy forgalmat kihasználva egy migráns Csongrád megyében. A rendőrök elfogták és őrizetbe vették.

 

Szlovák-magyar közös járőrszolgálat a Dunán

A Szlovák Országos Rendőr-főkapitányság Rendészeti Igazgatóság Vízirendészeti Osztály és a Budapesti Rendőr-főkapitányság Dunai Vízirendészeti Rendőrkapitányság munkatársai a Duna közös szakaszán együtt láttak el szolgálatot.