Lezárt ügy: kifosztotta alkalmi ismerősét

2020. 02. 26., sze - 11:16
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A Várpalotai Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát a 29 éves budapesti nővel szemben.

A Várpalotán élő sértettet 2019. június 19-én este meglátogatta alkalmi ismerőse, a 29 éves budapesti nő. A házigazda és vendége közösen töltötték idejüket a lakásban, amikor a nő a férfi figyelmetlenségét kihasználta, és a szobában az asztalon lévő pénztárcákból több tízezer forint készpénzt lopott el.

A nyomozók adatgyűjtést végeztek, melynek eredményeként a nőt elfogták és előállították a Várpalotai Rendőrkapitányságra, majd kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Várpalotai Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárt vizsgálat: szemeteltek

A Bácsalmási Rendőrőrs nyomozói vádemelést javasolnak azzal a két férfivel szemben, akik háztartási hulladékot borítottak az árokpartra.

 

Járvány idején sem ússzák meg

Az V. és a XIII. kerületi rendőrök a héten több betöréses lopás gyanúsítottját fogták el. A rendőrség a veszélyhelyzet mellett továbbra is ugyanolyan figyelmet fordít a közterületek nyugalmára és a bűncselekmények felderítésére, megelőzésére.

 

Letartóztatásban várja a vádemelést

A szekszárdi rendőrök alig két hét alatt befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 21 éves helyi férfival szemben folytattak gépkocsifeltörés-sorozat miatt.

 

Egyedül próbálkozott

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Ásotthalomnál. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.