Lezárt ügy: zaklatás miatt kell felelniük

2020. 02. 22., szo - 08:43
Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság

A Várpalotai Rendőrkapitányság befejezte a vizsgálatot annak a három férfinak az ügyében, akik ellen zaklatás miatt folyt nyomozás.

Az eljárás adatai alapján a sértett 2019. november 10-én tett feljelentést a rendőrségen, hogy volt iskolatársai 2019 októberét megelőzően több alkalommal zaklatták és veréssel fenyegették. A nyomozók gyanúsítottként kihallgatták az elkövetőket, egy 22 éves balatonfűzfői, egy 22 éves hajmáskéri, valamint egy 24 éves berhidai férfit. Mindhárom ember ellen zaklatás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyt büntetőeljárás.

A Várpalotai Rendőrkapitányság a nyomozás során szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárt vizsgálat: szemeteltek

A Bácsalmási Rendőrőrs nyomozói vádemelést javasolnak azzal a két férfivel szemben, akik háztartási hulladékot borítottak az árokpartra.

 

Letartóztatásban várja a vádemelést

A szekszárdi rendőrök alig két hét alatt befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 21 éves helyi férfival szemben folytattak gépkocsifeltörés-sorozat miatt.

 

Egyedül próbálkozott

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Ásotthalomnál. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.