Lezárt ügyek: Gyújtogatott

2020. 08. 05., sze - 14:23
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

A felsőzsolcai rendőrök befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, amit azzal a férfival szemben, folytattak aki Hernádnémetiben felgyújtotta a játszótéri mászókát, és csúszdát, illetve egy buszmegállót is.

A Miskolci Rendőrkapitányság Felsőzsolcai Rendőrőrse rongálás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást egy 22 éves férfival szemben.

A gyanúsított előbb 2019. március 30-án az esti órákban Hernádnémetiben egy helyi játszótér mászókáját és csúszdáját gyújtotta fel, majd 2019. április 18-án szintén az esti órákban egy Hernádnémetiben lévő fedett buszmegálló faszerkezetét gyújtotta fel. A bűncselekményekkel okozott kár a félmillió forintot is meghaladta. A gyújtogatót a rendőrök azonosították, majd gyanúsítottként hallgatták ki. A férfi a nyomozóknak beismerte tettét, mindössze annyit közölt: „úgy rátört, hogy gyújtogasson”.

A Felsőzsolcai Rendőrőrs nyomozója a gyanúsítottal szemben szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Két határsértő Szegednél

Ismét jogellenesen próbált meg bejutni az országba két külföldi férfi Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták őket.

 

Újabb határsértő Szegednél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérik.

 

Táblákat döntött ki

Jobbágyi külterületén ismeretlen tettes döntött ki közúti jelzőtáblákat; kérjük a lakosság segítségét!