Lezárt ügyek: Késes rablás

2021. 03. 09., k - 10:53
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Egy fiatalkorú - a megalapozott gyanú szerint - késsel fenyegetve vette el egy kazincbarcikai járókelőtől a táskáját. A rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást egy 17 éves fiúval szemben.

Amint arról korábban már hírt adtunk a gyanúsított 2020. november 7-én az esti órákban a Kazincbarcika, Egressy Béni úton gyalogolt, amelynek során egy mellette elhaladó fiatalembert meglökött. A fiatalember ezt szóvá tette és vita alakult ki, amely közben a kezében lévő táskáját a földre tette. Ekkor a gyanúsított a táskát magához vette, továbbá - amikor a sértett azt visszakérte - egy konyhakést elővéve megfenyegette, majd a táskával elfutott.

A rendőrök fél órán belül elfogták az elkövetőt, akit őrizetbe vettek és akit később a bíróság letartóztatásba is helyezett.

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság a nyomozás során a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam