Lezárt ügyek: Zálogházba adta a talált gyűrűt

2018. 05. 16., sze - 13:42
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Vádemelési javaslattal élt a rendőrség egy nővel szemben, aki egy talált gyűrűt zálogházba adott.

Jogtalan elsajátítás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 39 éves helyi nővel szemben. A gyanúsított még 2017 novemberében, Miskolcon, a Petneházy utcában talált egy arany karikagyűrűt, amivel sajátjaként rendelkezett. A nő az ékszert nem adta le a hatóságoknál, nem adta vissza jogos tulajdonosának, hanem beadta egy zálogházba.

 

Az ügyben indított nyomozást a Miskolci Rendőrkapitányság a napokban lezárta és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte az ügyészségnek.

 

A Miskolci Rendőrkapitányság az esettel kapcsolatban felhívja a figyelmet, hogy aki a megtalált értékeket nem adja le a hatóságoknál, nem szolgáltatja vissza jogos tulajdonosának és eltulajdonítja azt, bűncselekményt követ el.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Illegális migránsok Röszkénél

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba három migráns Röszkénél. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték őket.

 

Békíteni akart, életveszélyesen megsérült

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát két szegedi férfival szemben, akik egy szórakozóhelynél verekedtek össze. Ennek során egy harmadik vendég életveszélyesen megsérült.

 

Nyílt nap Győrben

A Győri Rendőrkapitányság a rendőrség állományának utánpótlására nyílt napot szervezett a középiskolás tanulók részére.