Lezárt ügyek: Zálogházba adta a talált gyűrűt

2018. 05. 16., sze - 13:42
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Vádemelési javaslattal élt a rendőrség egy nővel szemben, aki egy talált gyűrűt zálogházba adott.

Jogtalan elsajátítás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 39 éves helyi nővel szemben. A gyanúsított még 2017 novemberében, Miskolcon, a Petneházy utcában talált egy arany karikagyűrűt, amivel sajátjaként rendelkezett. A nő az ékszert nem adta le a hatóságoknál, nem adta vissza jogos tulajdonosának, hanem beadta egy zálogházba.

 

Az ügyben indított nyomozást a Miskolci Rendőrkapitányság a napokban lezárta és az iratokat vádemelési javaslattal megküldte az ügyészségnek.

 

A Miskolci Rendőrkapitányság az esettel kapcsolatban felhívja a figyelmet, hogy aki a megtalált értékeket nem adja le a hatóságoknál, nem szolgáltatja vissza jogos tulajdonosának és eltulajdonítja azt, bűncselekményt követ el.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárt vizsgálat: szemeteltek

A Bácsalmási Rendőrőrs nyomozói vádemelést javasolnak azzal a két férfivel szemben, akik háztartási hulladékot borítottak az árokpartra.

 

Letartóztatásban várja a vádemelést

A szekszárdi rendőrök alig két hét alatt befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 21 éves helyi férfival szemben folytattak gépkocsifeltörés-sorozat miatt.

 

Egyedül próbálkozott

Jogellenesen próbált meg bejutni az országba egy migráns Ásotthalomnál. A rendőrök feltartóztatták, majd az ideiglenes biztonsági határzárhoz kísérték.