Lopás miatt felelhet

2021. 03. 05., p - 10:30
Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság

A Siklósi Rendőrkapitányság lopás miatt nyomoz egy 42 éves férfi ellen, aki több mint 600 szőlőoszlopot tulajdonított el Nagyharsányban.

Gyanúsítottként hallgatták ki 2021. március 3-án a rendőrök azt a férfit, aki a gyanú szerint január 20-a és február 18-a között egy nagyharsányi szőlőterületről összesen 637 szőlőoszlopot szedett ki. A férfi ezt követően az oszlopokat eltulajdonította, amellyel a sértettnek közel 1 300 000 forint kárt okozott.

A rendőrök a feltételezett elkövetőt beazonosították, elfogták, majd előállították a rendőrkapitányságra. A 42 éves helyi férfi kihallgatásakor a bűncselekmény elkövetését elismerte. Ellene lopás miatt nyomoz a Siklósi Rendőrkapitányság.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Behívta, kifosztotta, elfogták

Sokkolóan rikító, a legmerészebb eklektikán is túlkiáltó enteriőrben vetkőztette majdnem pőrére áldozatát az izsófalvi gyanúsított.

 

Fokozott ellenőrzés az M1-esen

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság fokozott közlekedésbiztonsági ellenőrzést tartott április 1-jén az M1-es autópályán. Földön és levegőben: az autópálya- és a forgalom-ellenőrzési alosztály munkatársai mellett az akcióhoz helikopteres támogatást adott a Készenléti Rendőrség.

 

Letartóztatásban a lengyel embercsempészek

A rendőrök Dunaföldvár belterületén ellenőriztek két magyar rendszámú teherautót, melyek közül az egyikben illegális migránsokat szállítottak, míg a másik jármű a csempész gépkocsi előfutójaként közlekedett.