Lopás miatt kell felelnie

2018. 02. 13., k - 07:42
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

Az esztergomi rendőrök bíróság elé állítási javaslattal fejezték be a nyomozást.

Az Esztergomi Rendőrkapitányságon lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytattak büntetőeljárást N. János helyi lakos ellen.

A gyanú szerint a férfi 2018. január 7-én 23 óra 40 perc körül egy esztergomi családi házba bejutott és egy szobából két darab mobiltelefont ellopott, majd sietősen távozott. A lakók észlelték a cselekményt és értesítették a rendőröket. A járőrök a bejelentéstől számított 30 percen belül Esztergomban, a Pozsonyi úton igazoltatták a tettest. Nála a két darab ellopott telefont megtalálták. N. Jánost a rendőrkapitányságra előállították, ahol gyanúsítottként kihallgatták. A férfi a bűncselekmény elkövetését beismerte. A nyomozók a telefonokat lefoglalták és a tulajdonosnak visszaadták.

Az Esztergomi Rendőrkapitányságon a gyanúsítottal szemben a nyomozást befejezték és a keletkezett iratanyagot bíróság elé állítási javaslattal az illetékes ügyészségnek megküldték.

1


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Keressük őket

A nyíregyházi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik.

 

Ez is lopás

A budapesti nyomozók elfogták azt a férfit, aki az autójára helyezett kerékbilincset levágta és elvitte.

 

Lopás miatt felelhet

A Siklósi Rendőrkapitányság lopás miatt nyomoz egy 42 éves férfi ellen, aki több mint 600 szőlőoszlopot tulajdonított el Nagyharsányban.